Roos

Roos

Roos.jpg
Ik ben Roos Nutma en sinds juli 2018 werkzaam als verloskundige bij verloskundigenpraktijk Ezra. Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen, twee zoons en een dochter.

Als verloskundige ben ik er van overtuigd dat zwangerschap, geboorte en de ontwikkeling naar ouderschap krachtige natuurlijke en bijzondere processen zijn. Om dit zo goed mogelijk te begeleiden is het belangrijk dat jij/jullie je als nieuwe ouders(s) je op je gemak voelen.

Een van mijn taken als verloskundige bestaat er uit om jou als zwangere bij te staan in het blijven geloven in en vertrouwen op de kracht en de mogelijkheden van jouw eigen lichaam en van jullie ongeboren baby.

Tijd en aandacht vind ik een belangrijke factor in het verlenen van mijn verloskundige zorg, daarnaast sta ik graag met jullie stil bij de vele verschillende keuzes die een zwangerschap, bevalling en het nieuwe ouderschap met zich mee brengen.

Naast mijn werkzaamheden als verloskundige ben ik ook draagconsulent. Iets wat naar mijn mening feilloos op elkaar aansluit. In de zwangerschap draag je, je kindje negen maanden lang 24/7 bij je. Na de geboorte kan je kindje door het op een ergonomische manier te dragen veilig en geborgen de wereld gaan ontdekken.

Naast verloskundige en draagconsulent ben ik in opleiding tot echoscopiste.
BIG-nummer:19923496303